جدول مقایسه پروسه مهاجرت به کانادا بر اساس قانون جدید

Comparison of Process

44 دیدگاه

  1. محمود رضا صداقتی مختاری said,

    مارس 25, 2010 در 10:22 ب.ظ.

    با عرض سلام و تبریک سال نو
    مطالب بسیار مفیدی در وبلاگ شما وجود دارد .
    من در زمینه طراحی و پیاده سازی سیستم های نرم افزاری فعالیت می کنم و همچنین مدرس دانشگاه در رشته کامپیوتر و فن اوری اطلاعات هستم. (9 سال سابقه تدریس دانشگاه و 5 سال سابقه اجرایی و مدریتی پروژه های نرم افزاری )برای مهاجرت و اقامت از طریق تخصصی می خواهم اقدام کنم. توانایی زبانم در حد متوسط است. سوال من این است که امتیاز زبان (که 24 امتیاز حداکثر دارد ) چه موقع محاسبه می شود : در ابتدای درخواست دادن یا بعد از ارسال File number و ارائه مدرک زبان – لطفا مرا راهنمایی بفرمایید. در صورت امکان جدول مقایسه پروسه مهاجرت به کانادا را برای من ایمیل کنید.
    با تشکر فراوان
    1389/1/6

    • امیر said,

      مارس 25, 2010 در 11:16 ب.ظ.

      دوست عزیز من پاسخ شما را دادم !!!
      خوش باشی‌

  2. محمود رضا صداقتی مختاری said,

    مارس 26, 2010 در 9:50 ق.ظ.

    با عرض سلام

    متاسفانه من پاسخ شما را دریافت نکردم. لطفا دوباره پاسخ را ارسال فرمایید یا لینک پاسخ را برای من اعلام فرمایید . ( متن قبلی که ارسال کردم در پایی آورده شده است :

    با عرض سلام و تبریک سال نو
    مطالب بسیار مفیدی در وبلاگ شما وجود دارد .
    من در زمینه طراحی و پیاده سازی سیستم های نرم افزاری فعالیت می کنم و همچنین مدرس دانشگاه در رشته کامپیوتر و فن اوری اطلاعات هستم. (9 سال سابقه تدریس دانشگاه و 5 سال سابقه اجرایی و مدریتی پروژه های نرم افزاری )برای مهاجرت و اقامت از طریق تخصصی می خواهم اقدام کنم. توانایی زبانم در حد متوسط است. سوال من این است که امتیاز زبان (که 24 امتیاز حداکثر دارد ) چه موقع محاسبه می شود : در ابتدای درخواست دادن یا بعد از ارسال File number و ارائه مدرک زبان – لطفا مرا راهنمایی بفرمایید. در صورت امکان جدول مقایسه پروسه مهاجرت به کانادا را برای من ایمیل کنید.
    با تشکر فراوان
    1389/1/6)

    • امیر said,

      مارس 26, 2010 در 5:29 ب.ظ.

      دوست عزیز اگر مدارک شما تا قبل از ۱۰ آوریل به دست اداره مهاجرت مستقر در سیدنی کانادا برسد ، نیازی به ارسال کپی‌ آیلتس نیست و ارسال اصل آیلتس موکول میشود به ارسال کلّ مدارک به سفارت. اما به احتمال زیاد از ۱۰ آوریل به بعد کپی‌ ایلتس را سیدنی خواهد خواست ، البته هنوز قطعی نیست ولی‌ قرار هست تغییراتی حاصل شود. محاسبه امتیاز مربوط به آن هم به عهده افیسر پرونده در سفارت می‌باشد.
      خوش باشی‌

  3. محمود رضا صداقتی مختاری said,

    مارس 26, 2010 در 7:32 ب.ظ.

    با عرض سلام

    ممنون از راهنمایی شما
    شاد باشید و موفق

    • امیر said,

      مارس 26, 2010 در 11:36 ب.ظ.

      خواهش می‌کنم.
      خوش باشی‌

  4. سارا said,

    آوریل 3, 2010 در 1:54 ب.ظ.

    سلام. مرسی از وبلاگ خوبتون. به نظر شما اگه کسی قبلا عضو بسییییج دانش آموزی بوده باشه و الان در مدارکش ذکر نکرده باشه می تونن اونا بفهمن؟ چکار باید بکنه؟

    • امیر said,

      آوریل 3, 2010 در 4:01 ب.ظ.

      سارا جان اطلاع پیدا کردن از داخل ایران برایشان راحت نیست ، از طرفی‌ این مسائل را اگر هم عنوان نکنید بهتر هست.
      خوش باشی‌

  5. amir said,

    آوریل 8, 2010 در 7:26 ق.ظ.

    سلام
    سال جدید به شما تبریک میگم و آرزوِی سلامتی براون دارم
    همسرم پرستار و در حال تکمیل زبانشه تا نمره 7 بگیره وتا آبان طول می کشه.به نضر شما ما تا اون زمان شانسی برای مهاجرت داریم ؟ و اینکه درسته که پرستاران باید حتما نمره 7 بگیرن ؟ و اینکه قانون جدید به ما کمک می کنه یا نه؟
    ممنونم

    • امیر said,

      آوریل 8, 2010 در 4:05 ب.ظ.

      سال نو شما هم مبارک. مطمئن باش که شغل پرستاری هیچ زمانی‌ از لیست حذف نخواهد شد. حالا چه اصراری دارید برای ۷؟؟!!! ببین اداره مهاجرت آیلتسی را نیاز داره که نمره بیاره ، بدین معنی‌ که شما باید نمره‌ای را کسب کنید تا بتوانید حداقل امتیاز ۶۷ را با احتساب آن کسب کنید. برای رجیستر شدن در نرسینگ بورد‌ها در کانادا نیاز به اسپیکینگ ۷ و اورال ۶.۵ هست. پس الزاماً نباید همه اسکیل‌ها ۷ باشه.
      خوش باشی‌

  6. amir said,

    آوریل 9, 2010 در 8:59 ق.ظ.

    سلام
    مرسی از توجه که داری امیر جان این لیست امتیازات ماست .
    تحصیلات : لیسانس 20
    سابقه کار: 4 سال 21
    سن: 28 سال 10
    تحصیلات همسر: لیسانس 4
    با این تفاصیل ما از زبان باید 12 بگیریم که بتونیم به 67 برسیم.حالا اورال ایلتس باید چند باشه که امتیاز 12 بگریم؟
    در ضمن در مقالهء خواندم که در قانون جدید این اختیار به اداره مهاجرت داده شده که محدودیت ضرفیت
    برای کشورهاقا ئل بشه و هر پروندهء که 67 به بالا بشه با صلاح دید اداره مهاجرت ویزا بگیره یا که
    مردود بشه . بنظرت اینا درسته ؟
    ممنونم

    • امیر said,

      آوریل 9, 2010 در 4:52 ب.ظ.

      امیر جان اورال نمره آیلتس اصلا مهم نیست چون هر اسکیل برای خودش نمره خاص دارد. به این لینک یک نگاهی‌ بنداز متوجه خواهی‌ شد. در مورد آن مقاله هم ، من تا به الان هم چین چیزی نشنیدم.
      http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/factor-language.asp
      خوش باشی‌

  7. amir said,

    آوریل 18, 2010 در 8:17 ق.ظ.

    سلام امیر جان
    مرسی از جوابت.
    آقا لطفی کنید این قانون جدید ولیست جدیدُ بزارین تو وبلاگ
    من پیگری زیادی کردم ولی تا حالا مطلب خواستی پیدا نکردم.منتظرم
    مرسی

    • امیر said,

      آوریل 19, 2010 در 10:46 ق.ظ.

      امیر جان تا به الان هیچ تغییری در لیست ایجاد نشده.
      خوش باشی‌

  8. مهران said,

    آوریل 23, 2010 در 1:15 ب.ظ.

    سلام
    امیر جان خسته نباشی
    من در زمانی که مدرکه لیسانسم و ترجمه رسمی مربوط به اونو داشتم می بردم وزارت خارجه متاسفانه اصل لیسانسم گم کردم و فقط ترجمه تایید شده دادگستری را دارم.با توجه به اینکه
    همسرم لیدر بنظرت در پروسه مهاجرت مشکلی پیدا خواهیم کرد یا نه ؟
    این ترجمه را بدون تایید وزارت خارجه قبول می کنن ؟
    تشکر

    • امیر said,

      آوریل 23, 2010 در 4:54 ب.ظ.

      مهران جان من فکر می‌کنم قبلا جواب شما را دادم !!!!
      به هیچ عنوان ، هیچ نیازی به تائید مدارک توسط امور خارجه نیست. پس اصلا در این زمینه نگران نباش.
      خوش باشی‌

  9. مهران said,

    آوریل 23, 2010 در 9:50 ب.ظ.

    سلام امیر جان
    اتفاقا تمام وبلاگ دنبال جوابت گشتم ولی پیدا نکردم و دباره مجبور شدم بپرسم.ببخشید.
    من فکر میکردم سفارت کل مدارک استعلام میگیره، پس اینطور نیست ؟
    فقط ترجمه مدرک همراه مهر دادگستری کفایت میکنه؟
    اصولا از مدارک استعلام نمی کنن؟
    مرسی از این لطفی که داری و امیدوارم که خداوند خصلت خوب کمک به دیگران در شما حفظ کنه.
    در ضمن کمک به دیگران بزرگترین و بلاترین عبادت پروردگار در تمام ادیانست.
    درود بر شما

    • امیر said,

      آوریل 24, 2010 در 10:00 ق.ظ.

      ممنونم مهران جان. ببین اشتباه نکن. مدارک را استعلام خواهند کرد ، البته شاید ، اما نه از طریق امور خارجه. مستقیماً با مرجع صادر کننده مدرک ارتباط برقرار خواهند کرد. پس اصلا جای نگرانی بابت این وجود ندارد.
      خوش باشی‌

  10. amir said,

    آوریل 25, 2010 در 9:17 ق.ظ.

    سلام
    خسته نباشی
    امیر جان ترجمه مدارک دارای زمان اعتباره ؟
    منظورم اینکه به من گفتن سفارت ترجمهای قبول میکنه که کمتر از 6 ماه از زمان ترجمش میگذره.
    آیا درسته؟ و اگر این مطلب درسته بهترین زمان ترجمه مدارک با توجه به پرسه skill worker چه زمانی؟ ممنونم از کمکت

    • امیر said,

      آوریل 25, 2010 در 9:40 ق.ظ.

      نه امیر جان اصلا اینجوری نیست. اگر اینجور باشه که ما که خارج از کشور ساکن هستیم ، هیچ مدرک معتبری نداریم !!! البته سفارت استرالیا میدونم که گواهی هایی را که از یک سال بیشتر از ترجمه‌شان گذشته قبول نمیکنه !!! اما کانادا اینجوری نیست.
      خوش باشی‌

  11. adine said,

    ژوئن 23, 2010 در 5:56 ب.ظ.

    با سلام و خسته نباشید
    من موفق به دریافت و رویت جدول نشدم .
    لطفا برایم ایمیل نمایید متشکرم

    • امیر said,

      ژوئن 23, 2010 در 7:16 ب.ظ.

      دوست عزیز این جدول آپدیت شده نیست. وقتی شد حتما.
      خوش باشی

  12. shahroo said,

    ژوئیه 2, 2010 در 12:33 ب.ظ.

    با سلام
    اینجانب حسابدار( 1111( هستم . اما شغلم از لیست جدید حذف شده است.
    ارسال فرم به سیدنی 29/01/2010 دریافت فایل نامبر اول 15/03/2010 دریافت مدارک در دمشق 28/06/2010
    1- آیا همچنان واجد شرایط می باشم ؟
    2- در صورت مثبت بودن پاسخ ؛ چه مدت جهت طی پروسه اخذ ویزا نیاز است ؟
    با سپاس بیکران

    shahroomianeh@yahoo.com

  13. اوت 1, 2010 در 6:57 ب.ظ.

    با سلام و با تشکر از سیستم خوبتان در امر اطلاع رسانی و مشاوره
    بنده قبل از قوانین مربوط به تغییرات مشاغل skill worker اقدام به ارسال مدارکم جهت دریافت فایل نامبر کردم و بعد از 70 روز تمامی مدارکم به ایران برگشت و توضیح دادند که در قسمت main duty میباید توضیحات ارائه کنم و بعد از انجام این مهم مجددا مدارک را ارسال کردم و متاسفانه بعد از 3 هفته دوبار تماما برگشت و در این سری عنوان کردن که باید من از طریق شرایط جدید شغلی اقدام به ارسال کردم سوالم اینه که من که قبل از قوانین جدید ارسال کردم مدارکمو پس چرا الان باید با قوانین جدید اقدام کنم
    بنظورتون محترمانه ریجکتم نکردن؟؟؟

    ممنونم از راحنماییتون

    • امیر said,

      اوت 1, 2010 در 8:07 ب.ظ.

      وحید جان ملاک زمان رسیدن مدارک به سیدنی کانادا هست. مدارک شما بعد از تاریخ اعلام شده به دست آنها رسیده است و میبایستی بر اساس قانون جدید اقدام کنید.
      اگر مصمم هستید ، باز هم امتحان کنید و مسلما اینبار نتیجه خواهید گرفت.
      خوش باشی

  14. آیدا said,

    اوت 17, 2010 در 5:25 ب.ظ.

    merci az javabatun

    • امیر said,

      اوت 17, 2010 در 5:50 ب.ظ.

      خواهش میکنم
      خوش باشی

  15. سارا said,

    اوت 19, 2010 در 4:21 ب.ظ.

    با سلام
    من 25 ساله لیسانس در رشته مهندسی برق مخابرات
    مجرد و 2 سال سابقه کاری در طراحی برق داخلی ساختمان می باشم از طریق نیروی متخصص کبک می خواستم اقدام کنم .
    متوجه شدم که بعضی از رشته های فنی و حرفه ای امتیاز خاصی دارند بنابراین تصمیم گرفتم در رشته اسمبلی کابل و مدار (1000 ساعت)شرکت کرده اما در فنی و حرفه ای ایران همچین عنوانی وجود ندارد اما یک سری رشته های مشابه وجود دارد از قبیل
    1-نگهداری شبکه کابل (200ساعت)
    2-نصب شبکه کابل(150 ساعت)
    3-طراحی کابل و فیبر نوری(200 ساعت)
    4-مفصلبندی فیبر نوری(400 ساعت)
    سوالی که از شما دارم این است آیا گذراندن این رشته ها میتواند جایگزین اسمبل کابل و مدار باشد ؟آیا بعدا مشکلی در این زمینه پیدا نخواهم کرد؟اگر به طور قطع پاسخ دهید کمک بسیار بزرگی به من کرده اید.

    • امیر said,

      اوت 19, 2010 در 6:49 ب.ظ.

      سارا جان اولا من اطلاعاتم در زمینه کبک زیاد نیست و در ثانی در زمینه رشته برق هم اطلاعاتی ندارم و متاسفانه در این زمینه کمکی نمیتونم بکنم.
      خوش باشی

  16. الهه said,

    اکتبر 2, 2010 در 10:02 ق.ظ.

    سلام
    حدود 4 ماه از گرفتن فایل نامبر ما می گذره ولی هر چقدر چک میکنیم در مرحله
    received by the visa office هستیم چقدر زمان می بره تا ویزامون را بگیریم
    با تشکر

  17. بابک said,

    اکتبر 7, 2010 در 9:31 ق.ظ.

    سلام امیرجان
    آیا ذکر سابقه ازدواج قبلی مهم است یا نه؟
    اگر ذکر نشه مشکلی پیش میاد؟ وقتی که شناسنامه عوض شده و سابقه ای نیست؟

    متشکرم از پاسخت

  18. حميد said,

    اکتبر 12, 2010 در 8:58 ق.ظ.

    با سلام.
    ما هم مثل دوست گرامي آقاي وحيد صادقي(پيام شماره 13) قبل از تاريخ تغيير قوانين اقدام به ارسال مدارك كرديم و دقيقا عين مشكل ايشان برايمان بوجود آمد با اين تفاوت كه بعد از گذشت سه ماه از ارسال و تكميل مجدد مدارك هيچ پاسخي دريافت نكرده ايم.
    آيا ما هم دچار مشكل ايشان شده ايم. آيا راهي براي استعلام از وضعيت پرونده ما وجود دارد؟
    با تشكر

  19. ELHAM said,

    اکتبر 13, 2010 در 8:57 ق.ظ.

    سلام – مرسي از اطلاعاتي كه در سايتتون مي گذاريد . ما تو مصاحبه قبول شديم ،در كدوم سايت ميشه پروسه پرونده مهاجرت رو ديد ما منتظر فايل نامبر دوم هستيم و جند روز طول مي كشه فايل نامبر دوم بياد( از طريق كبك اقدام كرديم ) ميشه لطفا» پاسخ سوالم رو ميشه لطفا» از طريق ميل بهم خبر بديد .آدرس من :
    E_AALAEI@YAHOO.COM
    تورو خدا بهم جواب بديد آخه چند بار تو سايت هاي مختلف سوالم رو مطرح كردم اما جوابي دريافت نكردم . مرسي خيلي زياد

  20. بهزاد said,

    نوامبر 1, 2010 در 7:41 ق.ظ.

    امیر جان سلام

    من حدودا 12 ماه از فایل نامبر دومم میگزره اما هنوز نمیتونم وضعیتم رو تو سایت چک کنم 2 بار هم به دمشق ایمیل زدم ولی هر بار گفتند که اگر ساتو چک کنی ،با نام خانوادگی و فایل نامبر دوم و تاریخ تولد میتونی وضعیتتو چک کنی ولی باز هم نمیشه چک کرد، البته در متن نامه طوری نوشته بود که معلوم بود در سیستم خودشون کار میکنه آیا تا به حال به همچین موردی بر خوردی اگه میشه راهنماییم کن
    ممنون از مهربونیت
    بهزاد

    • امیر said,

      نوامبر 1, 2010 در 4:44 ب.ظ.

      بزرگواری بفرمایید در قسمت مربوطه مطرح کنید تا دیگران هم سهیم باشند.
      خوش باشی

  21. بهزاد said,

    نوامبر 2, 2010 در 5:25 ق.ظ.

    حتما امیر جان ،

    مطرح کردم…

  22. تبسم said,

    نوامبر 7, 2010 در 6:10 ق.ظ.

    سلام امیر جان
    خیلی خوشحال شدم از اینکه دیدیم برگشتید.
    من یکماه قبل(نهم اکتبر) فرمها را به همراه مدرک ایلتس به سیدنی فرستادم.اما اخیرا از دیگران شنیدم که باید مدارک ذکر شده در چک لیست دمشق(سوابق کاری،عدم سوئ پیشینه و …) را هم در مرحله اول به سیدنی می فرستادم.ایا این موضوع صحت دارد؟

    • امیر said,

      نوامبر 7, 2010 در 10:03 ق.ظ.

      تبسم جان لطفا موارد مربوط به مهاجرت را در قسمت مربوطه بفرمایید تا بقیه هم استفاده کنند. اما استثنا:
      بله باید کل مدارک براساس چکلیست ویزا آفیس را هم ارسال میکردید.
      خوش باشی

      • leila said,

        نوامبر 9, 2010 در 10:19 ق.ظ.

        من هم همینطور! معمولا چند روز طول می کشد مدارک برگشت بخورد؟ آیا با کپی آیلتس میشه دوباره اقدام کنم یا صبر کنم مدارکم برگردد؟ آیا فایل نامبر به مدارک ناقص می دهند؟

  23. ساناز said,

    دسامبر 22, 2010 در 5:55 ق.ظ.

    من و همسرم طبق قانون جدید برای کانادا اقدام کرده ایم و در تاریخ march 2010 فایل نامبر دوم را دریافت نموده ایم. با توجه به این کند شدن پروسه ها جواب ما دیر نشده و باید چقدر دیگر منتظر باشیم. آیا امکان دارد پرونده ما رد شود.
    با تشک

  24. آزاده said,

    دسامبر 22, 2010 در 7:44 ق.ظ.

    سلام.من 33 سال دارم و رشته تحصیلیم روانشناسی عمومی اما الان دوره آرایشگری گذروندم و چند ماهی هست که کار می کنم.شوهرم برق الکترونیک خونده و یک پسر 6 ساله دارم.
    می خواستم بدونم کدام یک از رشته های ما در لیست فدرال هست و آیا امیدی برای اقدام هست.در ضمن شوهرم 38 سالش.ممنون

  25. Hooman said,

    دسامبر 27, 2010 در 8:09 ب.ظ.

    سلام . با سپاس از خدمات بی دریغتان که امروزها کیمیاست . پزشکی هستم 45 ساله که ابتدای سال 2010 میلادی برای مهاجرت اقدام کردم و پس از دریافت ای-میل از سیدنی اوایل جولای 2010 مدارکم در دفتر دمشق دریافت شده است (در انتهای 120 روز).وکیل ندارم وبا آیلتس 7 و امتیازی حدود 76 چشم براهم . فکر میکنید کی پرونده من را رسیدگی خواهند کرد ؟ آیا مصاحبه هم خواهم داشت ؟ از اینکه نقطه نظرتان را اعلام می کنید پیشاپیش متشکرم .

  26. Mostafa said,

    اکتبر 17, 2011 در 2:15 ق.ظ.

    امیر جان، با سلام مجدد. یک سوال داشتم. اخیرا یکی از شرکتهای مهاجرتی تصمیم گرفته تا در دادگاه فدرال کانادا علیه وزیر مهاجرت طرح دعوی کند و از موکلین و سایر غیر موکلین دسته 38 شغلی دعوت کرده که با پرداخت هزینه ای (برای موکلین 150 دلار کانادا و برای غیرموکلین شرکت 750 دلارکانادا) به اقامه دعوی بپیوندند.
    میخواستم نظر شما رو جویا بشوم. آیا ارزش داره که این مبلغ رو هزینه کنم تا بلکه پرونده ام سریع تر به نتیجه برسه؟ ممنون میشوم از راهنمایی شما مثل همیشه. سپاسگزارم.
    این هم لینک برای رویت شما:
    http://www.parscanada.com/_1775-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DB%B3%DB%B8-%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%81-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DA%86%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%B4


پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: