درباره وبلاگ

خاطرات و یافته‌هایم از مهاجرت را می‌‌نگارم، شاید گذری هم به دیگر مسائل.

 نظرات ارزشمند را سرمهٔ چشم می‌کنم.

 از سیاست نه سر رشته دارم و نه دوست دارم.

 احترام به دیگران را سر لوحه کارم قرار داده ام و غیر از این از کسی‌ انتظار ندارم.

31 دیدگاه

  1. علی said,

    فوریه 25, 2010 در 10:33 ق.ظ.

    با سلام
    من مدتی است من نوشته های شما را می خوانم و از نظرات شما تا حدودی آگاهی دارم . سئوالی دارم که اگر ممکن است بصورت مشخص به آن جواب دهید (گفتم هرچند نظر کلی شما را می دانم) آیا شما توصیه می کنید من برای اقدام به مهاجرت از وجود مشاوران استفاد کنم ؟ در صورت مثبت بودن جواب چه کسی را پیشنهاد می کنید؟ توضیح اینکه من شخصا دلم میخواهد خود اینکار را بکنم چون اولا با اینکار خودم چیزهای فراوانی یاد می گیرم دوما در کانادا خودم باید تلاش کنم تا خانواده ام را اداره کنم پس باید بتوانم خودم از عهده اش بر آیم . دوستان همگی اصرار دارند که اگر پرونده ات ناقص باشد باید زحمت مصاحبه را بکشی که این خود خطر ردی را به همراه دارد . لطفا تجربه شخصی خود را در اختیار من قرار دهید.باتشکر

    • امیر said,

      فوریه 25, 2010 در 11:44 ق.ظ.

      خیر. فکر کنم از این مشخص تر امکانش نیست.
      ببین علی‌ جان من هیچ اعتقادی به مشاور ندارم و به هیچ کس هم توصیه نمیکنم. تصمیم گیری با خودتان هست. اگر پرونده نقص داشته باشد ، به هیچ عنوان کسی‌ را برای مصاحبه نخواهند خواست ، بلکه مدارک تکمیلی می خواهند. اما اگر مدارک به نحوی باشد که افیسر شک کند ، آن موقع برای مصاحبه خواهند خواست و اصلا خطر رد شدن ندارد.
      خوش باشی‌

  2. ali said,

    آوریل 3, 2010 در 5:48 ق.ظ.

    دوست عزیز سوالی داشتم و نمیدانستم کجا باید مطرح کنم و اینجا نوشتم من در مورد گردش حساب مشکل دارم و میخوام بدونم حسابی که مثلا تجارت من که هر ماه مبلغی زیر یک میلیون به عنوان حقوق ریخته میشه مناسب است من معمولا گردش آنچنانی ندارم در حدود یک و نیم تا 2 میلیون بیشتر نداشتم این امکان داره که یه پولی را برای مدت 10 روز از کسی غرض کنم و بریزم و موجودی بگیرم چون در حال حاظر پول من در گرو رهن منزل است که اگر خدا خواست و ویزا دادن فراهم می کنیم در ثانی نمیتونم الان ماشین زیر پام را هم بفروشم چون معلوم نیست به من ویزا بدن یا نه میشه راهنمایی کنید من رو از این بابت نگرانم در سایت نوشتید باید ثابت بشه که این پول بههویی از کجا اومده چطوری ثابت کنم نمیشه بریزم تو حساب بابام بعد از اونجا انتقال بدم بگم مثلا سالگرد ازدواجم این مبلغ را به ما هدیه داده یه وکیلی می گفت میشه ولی چطوری باید ثابت کنم چون من بیشتر از 10 روز نمیتونم از کسی 15 هزار دلار غرض بگیرم .ممنون میشم راهنمایی کنید

    • امیر said,

      آوریل 3, 2010 در 3:37 ب.ظ.

      ببین دوست عزیز از فکر قرض کردن کاملا بیا بیرون ، چون چندین بار تا زمان ویزا ازت گواهی بانک میخواهند و معلوم میشه که پول مال خودت نبوده. از طرفی‌ اگر مبلغ زیادی در یک نوبت وارد حسابت شود ، برای آن هم باید پاسخگو باشی‌ که از کجا آمده؟
      پس سعی‌ کن همینجور خرد خرد حسابت را پر کنی‌ ، از طرفی‌ باید مقداری پول مثلا ۱۰ میلیون هم در حسابت بگذاری که نشان بدی از پس هزینه‌های آینده ات بر خواهی‌ آمد.
      خوش باشی‌

  3. ali said,

    آوریل 5, 2010 در 2:58 ق.ظ.

    امیر جان ممنون از پاسخ ولی من در مرحله ارسال مدارک هستم و فقط 60 روز وقت دارم که این کارها را انجام بدهم و میزان پولی که میخواهم ببرم 20 هزار تا می باشد اما الان که نمیتونم پول رهن خونه را در بیاورم در ثانی قرض از غریبه نیست که هر چند بار بخواهم این کار را میتوانم انجام دهم ولی خرد خرد بخواهم پر کنم زمانی ندارم خوب نمی شود برای اثباتش مثلا بگم پول رهن خونه بوده که داشتم و یه نسخه از اجاره نامه رو ترجمه کنم بفرستم ؟

    • امیر said,

      آوریل 5, 2010 در 5:27 ب.ظ.

      ببین علی‌ جان اگر قرض از غریبه نیست ، پس برای یکسال این پول را ازش قرض بگیر. چون هر سری که ازت گواهی بانک بخواهند ، گردش ۶ ماه گذشته را هم میخواهند و اگر این پول از حسابت هی‌ خارج و وارد شده باشه برایت مساله خواهد شد.
      خوش باشی‌

  4. هومن said,

    مه 27, 2010 در 5:37 ق.ظ.

    سلام . با تشکر از سایت پربار و آموزنده شما . من پزشک هستم و پس از ارسال فرم ها در ژانویه 2009 فایل نامبر را در اسفند ماه دریافت کردم و وکیل هم ندارم . الان در حال اماده سازی مدارک جهت ارسال به سوریه هستم . چند سوال داشتم … اولا پول ثبت نام را از طریق یکی از دوستان مقیم کانادا با credit card پرداخت کردم والان هیچ مدرکی دال بر پرداخت غیر از e-mail سیدنی که فایل نامبر را ارسال کرده ندارم .آیا باید مدرکی برای اثبات پرداخت پول ارائه کنم ؟ دوم اینکه من استخدام رسمی در سازمان بیمه تامین اجتماعی بعنوان پزشک هستم آیا ترجمه حکم کارگزینی کافی است یا باید نامه دیگری هم از سازمان بگیرم ؟ در ضمن اگر دارالترجمه و عکاسی آشنا به مسایل مهاجرت که منصف هم باشند میشناسید لطفا معرفی کنید . با تشکر ………………….مستدام باشید .

    • امیر said,

      مه 27, 2010 در 9:00 ب.ظ.

      هومن جان در ایمیلی که دریافت کردید ، رسید پولتان هم هست. همان کفایت می‌کند.
      منظورتان را در مورد حکم کارگزینی متوجه نشدم. اگر می‌خواهید بجای گواهی سابقه‌ کار ارسال کنید که اصلا مورد قبول نیست. اگر در کنار گواهی سابقه‌ کار می‌خواهید ارسال کنید ، که آن هم نیازی نیست.
      من ساکن ایران نیستم ، از دوستان ساکن سوال بفرمایید.
      خوش باشی

  5. نسترن said,

    اوت 8, 2010 در 3:11 ب.ظ.

    سلام امیر عزیز.
    من ازتون یک سوالی داشتم. من لیسانس معدن هستم و فوق لیسانس مدیریت صنعتی و می خواهم از طریق کد 0811 به عنوان مدیر معدن اپلای کنم. ولی نمی دونم که امتیاز تحصیلات 25 فوق لیسانس را می گیرم و یا اینکه چون تغیر رشته داده ام و فوق لیسانسم غیر مرتبط است امتیازش را نمی گیرم و فقط امتیاز لیسانس را می گیرم؟ ممنون می شم ازت اگر راهنماییم کنی .

    • امیر said,

      اوت 8, 2010 در 5:54 ب.ظ.

      نسترن جان امتیاز تحصیلات شما ۲۵ هست اما باید سابقه کار مرتبط با معدن ارائه بدهی.
      خوش باشی

  6. امید said,

    سپتامبر 11, 2010 در 5:12 ب.ظ.

    salam

    • امیر said,

      سپتامبر 11, 2010 در 8:40 ب.ظ.

      علیک سلام
      خوش باشی

  7. آريو said,

    سپتامبر 13, 2010 در 4:23 ب.ظ.

    امير جان سلام:
    حالا كه بحث امتياز مدرك در اين نظرات اوج گرفته، زحمت حساب امتياز مدارك مرا (اگر جاي افسر مهربان دمشق بودي)را ميكشي؟
    1-فوق ديپلم مخابرات 2- مهندسي برق-الكترونيك(ليسانس) 3-مدرك فني حرفه اي برق صنعتي با 1230 ساعت آموزش
    رشته كاري: برقكار صنعتي
    با درود فراوان

    • امیر said,

      سپتامبر 13, 2010 در 4:31 ب.ظ.

      دوست عزیز آفیسر ها خیلی هم مهربان نیستند !!!
      اما امتیاز شما ۲۲ هست.
      خوش باشی

  8. rojan said,

    سپتامبر 14, 2010 در 5:55 ب.ظ.

    سلام امیر جان
    مشکلی در پروسه مهاجرت من پیش آمده که مجبور شدم وقت شما رو بگیرم. با توجه به اینکه همسرم سیتیزن کانادا هستند من واسه اقامت دائم کانادا درخواست دادم . سپتامبر 2009 معاینات مدیکالم انجام شد و از feb.2010 نیز in process بودم تا اینکه ماه june 2010 سفارت کانادا در دمشق فرمودند فلان مدرک رو هم بفرستید( که من نمی دونم مشاور محترم ما!!!!! چه فکری کرده بوده با خودش که همون ابتدای تشکیل پرونده نفرستاده بود !!!!) که فرستاده شد و سفارت هم اعلام وصول کرد. پس از این چندین بار ایمیل فرستاده ایم با توجه به اینکه نگران expire شدن معاینات مدیکالم بودیم ؛ که تنها یکبار فرمودند شما در نوبت بررسی هستید. امروز از سفارت ایمیلی دریافت کردیم که خواسته شده که مجددا معاینات پزشکی انجام بشه!!…….. میخواستم ببینم آیا انجام مجدد مدیکال یعنی شروع پروسه از اول؟؟؟؟ آیا باز باید همین مدت زمان انتظار بکشیم؟؟؟
    سپاس

    • امیر said,

      سپتامبر 14, 2010 در 9:20 ب.ظ.

      روژان جان متاسفانه مدیکال دوستان زیادی باطل میشود و آن هم بدلیل طولانی شدن مرحله بک گراند چک هست.
      در حال حاضر که از شما مدیکال مجدد خواسته اند ، بک گراند چک تمام شده و انشاءالله ۱-۲ ماه پس از ارسال مدیکال ، درخواست پاسپورت خود را خواهید گرفت.
      خوش باشی

  9. rojan said,

    سپتامبر 14, 2010 در 10:25 ب.ظ.

    امیر جان
    واقعااا ممنونم از وقتی که گذاشتید واسه پاسخ دادن به سوالی که داشتم. با صحبت شما دلگرم شدم. با سپاس فراااااوااااان

    • امیر said,

      سپتامبر 15, 2010 در 8:54 ق.ظ.

      خواهش میکنم و موفق باشید.
      خوش باشی

  10. حسین ربیعی said,

    دسامبر 4, 2010 در 9:27 ق.ظ.

    سلام
    فایل نامبر اول ما از کانادا 26 اکتبر 2010 رسید. مدارک ما هم در تاریخ 22 نوامبر به سفارت سوریه رسید. میخواستم ببینم برای چک وضعیت پرونده بصورت انلاین باید کدام یک را وارد کنیم؟ من اولی رو که وارد میکنم، پیغام میده
    We were not able to identify you using the information you provided.
    میشه یکی راهنمایی کنه؟ ممنون میشم.

    • امیر said,

      دسامبر 4, 2010 در 9:55 ق.ظ.

      دوست عزیز ، لطفا موارد اینچنینی را فقط و فقط در بخش مربوطه ، در قسمت برگه ها عنوان فرمایید. اما:
      شما باید با هر دو فایل نامبر بتوانید چک کنید و مشکلی نیست.
      خوش باشی

  11. ژانویه 12, 2011 در 7:20 ب.ظ.

    سلام

    مدتی هست به همراه همسرم تصمیم به مهاجرت گرفتیم. البته این حس مدتها قبل در ما شکل گرفته بود و برای آن دلایل قانع کننده ای داشتیم. اما فکر نمی کردیم بتوانیم به آن جامعه ی عمل بپوشانیم. تا اینکه چندی پیش به طور اتفاقی پایم به وبلاگ های مهاجران ایرانی به کانادا باز شد و فهمیدم سودایی که در سر داشتم آن طورها هم دست نیافتنی نیست.

    در آن سالهایی که به مهاجرت فکر می کردم کشور دلخواه خود را برای زندگی نمی یافتم و اگر هم دلبسته ی کشوری می شدم. آن جا کشوری مهاجر پذیر نبود. اما از روزی که کشور کانادا برایم واضح تر و روشن تر شد، آن را محلی مناسب برای ادامه ی زندگی یافتم. اگر چه از مشکلات مهاجرت و سختی های تشکیل زندگی جدید در کشوری نو و ناشناخته را به خوبی می دانم و خود را برای مقاومت در برابر همه ی مشکلات احتمالی آماده کرده ام.

    با خواندن مطالب بسیاری که در وبلاگ های مختلف دیدم دریافتم که به وکلا و مشاوران زیادی که در این ضمینه فعالیت می کنند به راحتی نمی توان اعتماد کرد. بعد از مدت ها تحقیق و مطالعه این نکته را فهمیدم که به تنهایی هم نمی توان همه ی کارهای مهاجرت را انجام داد. از طرفی با اینکه مدت زیادی را صرف مطالعه و تحقیق درباره ی این امر مهم کرده بودم، باز هم داشته هایم ناقص بود. مدتی نا امید بودم تا جایی که خسته و دلسرد داشتم با این آرزوی دیرینه ام وداع می کردم. تا اینکه به ناگاه در حالی که مشقول سرچ کردن بودم به شما برخوردم. آوایی در دلم می گفت که شاید.. حالا تصمیم به نوشتن این نامه به شما را گرفتم. تا شما بعد از مطالعه ی نامه ی من مرا در تحقق بخشیدن به آرزوی دیرینه ام یاری کنید. تا اینکه من و همسرم مانند خیلی از ایرانی های دیگر بتوانیم زندگی نویی را در کشور کانادا آغاز و تجربه کنیم. امیدوارم نامه ی ما را بخوانید و به ما کمک کنید.

    سوال های خود را به ترتیب میپرسم. امیدوارم به آنها پاسخ دهید.

    1- همسرم مشغول تحصیل کارشناسی ارشد در رشته ی فلسفه است و همزمان در دانشکده صدا و سیما کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی می خواند و تحصیلاتش 2 سال دیگر به اتمام می رسد. تصمیمی که گرفته ایم به این شکل است که ابتدا امسال من اقدام کنم و در صورت تحقق به کانادا برم و 2 سال بعد او را به کانادا بیاورم. آیا این امر شدنی است؟ اگر شدنی است، چه طور؟ و اگر شدنی نیست. شما چه راهکاری را پیشنهاد می کنید؟

    2- من دیپلم الکترونیک از هنرستان هستم. همچنین گواهینامه ی فیلمسازی از انجمن سینمای جوان را دارم. گواهی نامه ی نشانه شناسی در سینما را از فرهنگستان هنر گرفته ام. متولد یکم فروردین 1365 هستم. خدمت سربازی را در ارتش گذرانده ام. خودم و همسرم تصمیم گرفته ایم به عنوان Skill Worker و با برنامه فدرال به شهر ادمونتون کانادا برویم. سالها در جاهای مختلف کار کرده هم اما سابقه ی کار رسمی ندارم. هنوز نمی دانم سابقه ی کار مورد قبول سفارت کانادا چیست. از طرفی تصمیم گرفته ام به عنوان آشپز به کانادا بیایم. اگر مدرک آشپزی بین الملی بگیرم و از شرکتی سابقه ی کار به مدت 4 سال به عنوان آشپز بگیرم مورد قبول سفارت کانادا هست؟ از آن جایی که همه ی شرکت ها و ادارات به آشپز نیاز دارند. نوع فعالیت شرکتی که از آن سابقه ی کار می گیرم اهمیت دارد؟ اصولا به مدرک آشپزی نیاز هست؟ تاریخ اخذ مدرک آشپزی اهمیت دارد؟ سابقه ی کار باید به چه شکل باشد که به تایید سفارت برسد.

    3- دایی مادر و پدرم در کانادا زندگی می کند. آیا این امتیاز است؟ لطفا توضیح دهید

    4- درست است که فعالیت های گوناگون از جمله تدوین و دستیار تهیه کننده در صدا و سیما. به عنوان تکنسین سخت افزار در شرکت های کامپیوتری. مدیریت تبلیغات در شرکت های انفورماتیک. مدیریت فروش در فروشگاه های عرضه محصولات سخت افزار کامپیوتر. بستن کیت های CNG در کارگاه های گاز سوز کردن خودروها. مشاوره و اجرا در ضمینه ی خرید، نصب و تجهیز استودیو های تلویزیونی و غیره را تجربه کرده ام. اما تخصص اصلی ام در پژوهش و نویسندگی در مورد سینمای جهان می باشد. این درست است که در ضمینه ی سینما تحصیلات دانشگاهی ندارم (در رشته کارگردانی قبول شدم اما بعد از گزراندن ترم دوم به دلیل کیفیت پایین علمی دانشگاه ها در ایران انصراف دادم). اما سالها در این ضمینه مطالعه و فعالیت داشته ام و شاگردی اساتید بزرگ این رشته ها را کرده ام. اصولا برای یک منتقد ادبی سینما در جامعه ی کانادا کاری هست؟ برای یک تدوین گر و کارگردان تلویزیون و سینما جایگاه و شغلی هست؟ ایا می توانم با تکیه به این تخصصم در کانادا کاری پیدا کنم؟

    5- چگونه می توانم از کانادا یک پیشنهاد کاری بگیرم؟ ایا این امر شدنی است؟ پیشنهاد کار معمولی با پیشنهاد کاری که به تایید HRSDC می رسد چه تفاوتی دارد؟ چگونه می توان پیشنهاد کاری با تایید اداره ی HRSDC دریافت کرد؟

    6- از نظر شما تصمیم ما مبنی بر انتخاب شهر ادمونتون برای زندگی صحیح است؟ شما چه شهری(غیر فرانسوی زبان) را پیشنهاد می کنید؟

    7- اصولا کانادا محل مناسبی برای عاشقان هنر سینما و موسیقی می باشد؟ و یا یک کشور کاملا سرمایه داریست که در ان فقط باید کارکرد و پول در اورد؟

    8- از آنجایی که برای خروج از وضعیت کنونیه فرهنگی ایران، که شدیدا مرا آزار می دهد. تنها راه را مهاجرت می بینم. در صورتی که واجد شرایط لازم برای مهاجرت از طریق فدرال نباشم. آیا می توانم به عنوان پرستار سرخانه به کانادا بیایم(لطفا توضیح دهید)؟ بدون داشتن مدرک پرستاری امکان پذیر است؟

    9- چگونه می توان به عنوان نیروی کار موقتی به کانادا آمد و پس از 2 سال اقدام به گرفتن اقامت کرد؟

    10- قسمت هایی از فرم هایی که باید برای مهاجرت تکمیل کرد. پر کردنشان سخت است. شما می توانید ما را یاری کنید؟

    11- همسرم دارای گواهینامه ی فیلمسازی از انجمن سینمای جوان است. همچنین مدرک ارایشگری و گواهینامه ی پیرایشگری را از سازمان فنی و حرفه ای گرفته است و ده سال تجربه کار به عنوان ارایشگر را یدک می کشد. ایا می تواند به عنوان ارایشگر در کانادا مشغول شود؟

    ممنون از صبر و تحمل شما

    امیدوارمم نامه ی ما را بخوانید و به ما کمک کنید

  12. امين said,

    ژانویه 26, 2011 در 12:53 ق.ظ.

    سلام. من دو تا مشكل دارم كه اين دو هميشه باعث شده كه فكر رفتن به كانادا برام سخت به نظر بياد… ميخوام اگر ممكنه راهنماييم كني…
    1- من فوق ديپلم مكانيك با گرايش نقشه كشي صنعتي هستم ولي سابقه كاريم مربوط ميشه به اپراتوري ماشينهاي صنعتي مثل CNC كه سابقه خوبي هم بوده و چندين سال هم سرپرست كارگاه بودم… و تو ليست درخواستي كانادا هم اين كار مورد نيازه…ميخوام بدونم با توجه به اينكه رشته و سابقه كاريم با هم متفاوتن ميشه اميدي داشت…
    2- كه اين فكر كنم از اولي پيچيده تره… اينه كه من در ارگان دولتي كار ميكنم كه از نظر كانادا شايد جاي مطلوبي نباشه (از نظر س.ي.ا.س.ي) كه به اين راحتي هم به من سابقه كار نميدن و اگر هم بدن به نظرم به دردي نخوره با توجه به نكته اي كه اشاره كردم…
    حالا شما به نظر چطور مياد قضيه؟؟؟ اصلا شدنيه يا نه؟؟ بهش ميشه فكر كرد و اقدام كرد يا نه؟؟؟
    ممنون دوست عزيز

    • امیر said,

      ژانویه 26, 2011 در 9:03 ق.ظ.

      امین جان محل مناسبی را برای عنوان مسائل مهاجرتی انتخاب نکردی.
      ۱- همخوانی نداشتن رشته تحصیلی و سابقه کاری ، هیچ مانعی برای شما به وجود نمیاورد.
      ۲- باید برای آنها مساله را توضیح دهی. شدنی هست اما احتمالا بیشتر از حد معمول طول خواهد کشید.
      خوش باشی

  13. امين said,

    ژانویه 28, 2011 در 10:46 ب.ظ.

    ممنون كه وقت گذاشتي…

    • امیر said,

      ژانویه 28, 2011 در 10:49 ب.ظ.

      خواهش میکنم.
      خوش باشی

  14. آزیتا said,

    ژانویه 28, 2011 در 10:58 ب.ظ.

    سلام
    من در جمع آوری مدارک و ارسال به دمشق به مشکل برخورد کردم.اگه بهم کمک کنین ممنون میشم:در فرصت 120 روزه هستم و نمره آیلتس من در امتحان خوب نشده است و از طرفی 120 روز داره تموم میشه و امتحان دیگه ای نمیتونم ثبت نام کنم 2 راه در پیش دارم یا همین نمره آیلتس را بفرستم و ثبت نام برای امتحان مجدد هم ضمیمه کنم یا اصلا نمره آیلتس را نفرستم فقط فرم ثبت نام در امتحان را برایشان ارسال کنم؟ لازم به توضیح است که NOC 9212 است که از لیست رشته های فدرال حذف شده است.و این تنها شانس من برای اقدام است.

    • امیر said,

      ژانویه 28, 2011 در 11:00 ب.ظ.

      آزیتا جان لطفا در محل تائین شده – قسمت صفحه ها – این موارد را عنوان فرمایید.
      خوش باشی

  15. پرک said,

    مارس 10, 2011 در 7:06 ق.ظ.

    سلام امیر جان
    من از سال 86 تا الان به صورت پارت تایم حدود 7000 ساعت کار کردم،به نظر شما نامه گواهی اشتغال به کارم رو چه جوری بگیرم،بنویسم به صورت پاره وقت (به طور میانگین هفته ای 45 ساعت)،یا بنویسم به صورت پاره وقت در مجموع 7000 ساعت؟
    ممنون می شم از راهنماییت.

    • امیر said,

      مارس 10, 2011 در 4:24 ب.ظ.

      دوست عزیز هفته ای ۴۵ ساعت که بالای فول تایم میشه !!!
      به اعتقاد من بنویس پاره وقت و مجموعا ۷۰۰۰ ساعت. کاملا مناسب و منطقی هست.
      خوش باشی

  16. علی said,

    ژوئن 4, 2011 در 7:22 ق.ظ.

    من قصد دارم که به کانادا مهاجرت کنم. برادرم در کانادا شرکت بازرگانی(حدوداً یکماه از ثبت شرکت میگذرد) دارد که به گفته خودش این امکان را دارد که به من در مهاجرت به کانادا (به صورت اسپانسر) کمک کند. آیا درحال حاضر این امکان برای ما وجود دارد که از این امکان برادرم استفاده کنیم یا باید مدت خاصی از زمان تاسیس شرکت برادرم بگذرد..

    • امیر said,

      ژوئن 4, 2011 در 8:00 ق.ظ.

      علی جان من متاسفانه از این کتگوری هیچ اطلاعاتی ندارم.
      خوش باشی


پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: